úterý 29. května 2012

Avon Pochod

Tímto článkem bych Vás ráda pozvala na akci, kterou společnost Avon pořádá a tou je již 12tý ročník Avon pochod proti rakovině prsu.
Věřím, že většina z Vás už někdy o akci slyšela a možná se i zúčastnila. Já osobně jdu letos již počtvrté. Pro ty, kteří nemají ponětí, o co vlastně jde je tu pár řádků.

„Ve více než 50 zemích světa lidé pochodují aby vyjádřili podporu nemocným ženám, jejich rodinám a blízkým.“

V podstatě jde o to, že si koupíte dámské/pánské tričko (letos ho navrhla módní návrhářka Taťána Kovaříková) za 399,- (výtěžek putuje na konto Avon proti rakovině prsu, provoz bezplatné telefonní linky a projekt Ženy ženám), 9.června si ho oblečete a přijdete v 10hodin (kdy program startuje) do parku Kampa.



Ve dvanáct hodin se tu společně s další záplavou růžových triček vypravíme do čtyři kilometry vzdálených Žlutých lázní (přesné info. ZDE). V cíli Vás bude čekat skupina Chinaski, David Deyl a Anna K, které se také tato nemoc nevyhnula.


Na závěr akce se vypouští balonky jako symbol naděje a můžete mi věřit, že je to velmi silný zážitek, který jsem loni oplakala.
Jestli je pro Vás Praha daleko, zrovna pracujete a nebo Vám to zdravotní stav neumožňuje, ale přesto chcete pomoci na stránkách www.zdravaprsa.cz si můžete objednat výrobky s růžovou stužkou.

"POCHODUJEME ZA VÍCE ŠŤASTNÝCH KONCŮ A OSLAVME NADĚJNÉ ZAČÁTKY"

Ptáte se proč jít, proč dát 399,-  za tričko? Můžu Vám snad jen odpovědět statistikou a ta zní:      „Rakovinou prsu během svého života onemocní každá osmá žena. Ročně postihne přes 6 000 žen a je nejčastějším nádorovým onemocněním u žen v ČR. V České republice zemře na následky rakoviny prsu každých 5 hodin jedna žena.“

Přidejte se a zažijte nezapomenutelný pocit, když zachráníte lidský život.

* Veškeré podklady k článku včetně fotek jsou ze stránek www.zdravaprsa.cz  kde najdete i další informace o akci o samotné nemoci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý Váš komentář..